Retourneren
Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent met uw aankoop. Wanneer dit het geval is, kunt u uw aankoop binnen 14 dagen, ingaande de dag na ontvangst van uw aankoop retourneren. De kosten voor het retourneren liggen bij de koper van de artikelen, tenzij het onder garantie valt. Voor het verzenden van de fiets, moet er een passende doos omheen. Daarom is het handig om uw fietsdoos te bewaren.

Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden.

Download Retourformulier

Hoe gaan we verder?
Wij mailen u wanneer we de artikelen in ontvangst hebben genomen. Vervolgens boeken wij het aankoopbedrag terug. U wordt terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht. Het aankoopbedrag wordt binnen 10 werkdagen teruggestort, heeft u het binnen deze termijn nog niet ontvangen neem dan contact op met onze klantenservice.

Beschadigd, defect, of foutief artikel ontvangen?
Heeft u een beschadigd, defect of foutief artikel ontvangen? Gebruik dan niet bovenstaand retourformulier. Stuur alstublieft eerst een e-mail met uw naam, adres, telefoon- en ordernummer, en een toelichting op het door u geconstateerde gebrek en zo mogelijk een foto naar onze klantenservice: [email protected] Wij proberen de kwestie dan namelijk, indien mogelijk, voor u op te lossen zonder dat u het product hoeft te retourneren.

Klachten
Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht aan onze klantenservice door te geven. Dit kan per e-mail, reguliere post en/of telefonisch. Onze medewerkers zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens: [email protected]

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Kinderfietsenoutlet bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected] Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

Vragen?
Heeft u vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen:
Telefoon: 06-33143224 
E-mail: [email protected]