Blaze

Geen producten in deze categorie

Iedere stoere jongen kent hem wel: Blaze, de coole oranje monstertruck! Samen met zijn jonge en slimme bestuurder AJ en zijn andere monstertruck vrienden Darington, Zeg, Stripes en Starla strijdt Blaze tegen de gemene Crusher. Crusher is een kinderachtige truck die door vals te spelen het wereldkampioenschap in Axle stad probeert te winnen. Samen met AJ en zijn vriendjes zorgt Blaze ervoor dat dit niet zal gebeuren!

Voor alle jongens die van monstertrucks dromen heeft Volare Kinderfietsen een Blaze collectie uitgebracht. Alle fietsen zijn helemaal in stijl van de televisieserie, welke onder alle jongens super populair is! Met mooie stickers waar Blaze en al zijn vriendjes op staan en de bandensporen die AJ tijdens het racen met Blaze op het wegdek hebben gemaakt zijn afgebeeld op het stoere zadel: een jongensdroom op wielen dus waarop alle jongens graag willen rondcrossen door de straten!

Alle fietsen uit de super coole Blaze collectie van Volare Kinderfietsen zijn gemaakt van de beste kwaliteitsonderdelen. De Blaze kinderfietsen van Volare Kinderfietsen worden geproduceerd volgens de strengste Europese kwaliteitseisen DIN EN 14764. Tijdens het productieproces worden onze producten permanent op deze kwaliteitseisen gecontroleerd. Daarom is E&L Cycles dé specialist in veilige en betrouwbare kinderfietsen voor jeugdige macho’s en diva’s. En dat voor zulke kindvriendelijke prijzen!