Loopfietsen

Een loopfiets is voor uw kind leuk speelgoed, echter leert het kind er ook iets van. Een loopfiets stimuleert de motorische ontwikkeling van uw kind. Door er veelvuldig gebruik van te maken leert uw kind zijn evenwichtsgevoel te beheersen in zijn eigen tempo. Doordat loopfietsen zo makkelijk te bedienen zijn, is er bij kinderen bijna geen angst. Zij kunnen namelijk zelf op elk moment hun voeten op de vloer zetten waardoor ze direct stil staan. De zadels van alle fietsen zijn bij ons in hoogte verstelbaar zodat uw kind een lange periode kan genieten van zijn loopfiets. Op het moment dat uw kind de overstap naar een echte fiets maakt, is het `fietsen` al zo vertrouwd dat uw kind niet meer bang is. Tevens is het evenwichtsgevoel zo ontwikkeld dat sommige kinderen niet eens meer zijwieltjes nodig hebben. De overgang van een loopfiets naar ene normale fiets kan in dat geval gezien worden als de overgang van kruipen naar lopen, een hele normale dus.

Het is belangrijk dat uw kind als het voor de eerste keer op de loopfiets gaan, met beide benen bij de grond kan. Als dit niet lukt moet u wachten tot uw kind tot dit punt gegroeid is. Mocht u dit niet doen, dan is de kans groot dan uw kind angst krijgt en zijn enthousiasme kwijt raakt.

In ons assortiment vindt u loopfietsen voor zowel jongens als meisjes. Al deze loopfietsen zijn, net als alle andere producten, uitvoerig getest op kwaliteit en betrouwbaarheid. Bestel een loopfiets voor uw zoon of dochtertje via KinderfietsenOutlet.nl en wees verzekerd van een goede en betrouwbare fiets! 

Geen producten in deze categorie