Skelters

Op zoek naar een geschikte skelter voor uw kind? Kinderfietsenoutlet heeft een groot assortiment! Al onze skelters zijn van uitstekende kwaliteit zodat uw kind op een veilige manier buiten kan spelen. Wie is er vroeger niet begonnen op een prachtige skelter? De skelter is voor veel kinderen de eerste ervaring van het fietsen. Het is voor kinderen een veilige manier om te leren fietsen en sturen. Alle onze skelters zijn van te voren op veiligheid getest zodat uw kind veilig kan spelen en de kans op omvallen nihil is.

Skelters zijn heel populair onder kinderen. Bij het besturen hiervan hebben kinderen het gevoel dat ze ‘hun eigen auto’ besturen, net zoals papa doet. Naast de klassieke varianten bieden wij dan ook nog speciale skelters aan met de uitstraling van de brandweer en de politie. Kinderen krijgen dan echt het gevoel dat ze hun eigen brandweer of politiewagen besturen. Uw zult dan ook moeite hebben om uw kind aan het eind van de dag van zijn brandweer- of politieauto te halen.

Al onze skelters worden na betaling de volgende dag verzonden. Wilt u deze al rijklaar ontvangen? Dat kan met onze unieke kant-en-klaar service! De skelter wordt dan geheel compleet wordt verstuurd zodat uw kind hier direct mee kan spelen.

Kleur
Remsysteem
Licentie
Versnellingen