Disney Cars 3

Geen producten in deze categorie

Veiligheidsgordels om voor een razendsnelle en actievolle terugkeer naar de wereld van Cars zoals je die nog nooit eerder hebt gezien! In dit snelle avontuur doet de moderne racer Jackson Storm mee aan de Piston Cup en laat de legendarische Bliksem McQueen achter zich. Bliksem heeft de hulp nodig van een enthousiaste jonge racetechnici, Cruz Ramirez, met haar eigen plan om te winnen, plus de inspiratie van wijlen Fabulous Hudson Hornet en een paar onverwachte bochten.

Al sinds de release van de eerste Disney Cars film in 2006 is Bliksem McQueen niet meer te stoppen! Hij heeft fans over de hele wereld. Speciaal voor deze fans heeft Volare een nieuwe Disney Cars 3 fietsencollectie ontworpen, helemaal in stijl van de Carsfilm met super coole stickers van Lightning McQueen.  Natuurlijk is aan elke jonge fan gedacht, dus bestaat de collectie uit verschillende maten: 10 tot en met  18 inch. Zo kan iedere jonge racefan over straat scheuren en meedoen aan de Piston Cups in zijn eigen straat!

Alle fietsen uit de Disney Cars 3 collectie van Volare Kinderfietsen zijn gemaakt van de beste kwaliteitsonderdelen. De Disney Cars 3 kinderfietsen van Volare Kinderfietsen worden geproduceerd volgens de strengste Europese kwaliteitseisen DIN EN 14764. Tijdens het productieproces worden onze producten permanent op deze kwaliteitseisen gecontroleerd. Daarom is E&L Cycles dé specialist in veilige en betrouwbare kinderfietsen voor jeugdige macho’s en diva’s. En dat voor zulke kindvriendelijke prijzen!