Teletubbies

Geen producten in deze categorie

A-oh! De Teletubbies verschijnen al jaren lang iedere dag op de buis om de allerjongste generaties met hun vrolijke humor veel plezier te laten beleven. In en om hun grote groene heuvelhuis beleven de Teletubbies samen met Noo-Noo de stofzuiger veel eenvoudige avonturen. Ook kijken zij samen op de schermen in hun buikjes filmpjes, waarin kinderen uit verschillende delen van de wereld te zien zijn, zodat alle kindjes op jonge leeftijd al kennis maken met andere culturen en zo hun wereld al vroeg vergroten. Iedere Teletubbie is uniek: zij hebben alle vier een eigen kleur, allemaal een ander figuurtje op hun hoofd en ieder heeft een herkenbaar speelattribuut. Dada!

Voor de allerkleinste kindjes heeft Volare Kinderfietsen een collectie bestaande uit twee loopfietsjes en een 10 inch kinderfiets. De twee 12 inch loopfietsjes zijn, net als de kinderfiets, helemaal in stijl van het televisieprogramma en zijn uitermate geschikt om evenwicht te leren kennen. De 10 inch Teletubbies kinderfiets is voorzien van zijwieltjes en een duwstang om samen met Tinky Winky, Laa-Laa en Po snel te kunnen leren fietsen. Kleine kinderdromen op wielen!

Alle fietsen uit de Teletubbies collectie van Volare Kinderfietsen zijn gemaakt van de beste kwaliteitsonderdelen. De Teletubbies kinderfietsen van Volare Kinderfietsen worden geproduceerd volgens de strengste Europese kwaliteitseisen DIN EN 14764. Tijdens het productieproces worden onze producten permanent op deze kwaliteitseisen gecontroleerd. Daarom is E&L Cycles dé specialist in veilige en betrouwbare kinderfietsen voor jeugdige macho’s en diva’s. En dat voor zulke kindvriendelijke prijzen!