Avengers

Geen producten in deze categorie

Maak kennis met de machtigste helden van de aarde! Iron Man, de Hulk, Captain America, Thor en Black Widow: alle coole superhelden spelen een rol in de allergrootste superheldenfilm allertijden!

In de nieuwste Avengers film probeert Tony Sharp een slapend vredehandhavingsprogramma te herstarten. Dit gaat echter mis, waardoor de grootste helden van de aarde, waaronder Iron Man, Captain America, Thor, de Hulk en Hawekeye aan de ultieme test worden onderworpen. Het lot van de planeet ligt in hun handen! Onverwachte samenwerkingen zorgen voor epische, unieke en wereldse avonturen. 

Voor iedere stoere jongen heeft Volare Kinderfietsen een echte Avengers fiets in haar aanbod zitten. De collectie Avengers fietsen bij Volare bestaat uit een 12 inch kinderfiets. Iedere kinderfiets is helemaal in stijl van de spannende Avengers filmreeks en is voorzien van coole stickers met afbeeldingen van de grootste superhelden van onze aarde!

Alle fietsen uit The Avengers collectie van Volare Kinderfietsen zijn gemaakt van de beste kwaliteitsonderdelen. The Avengers kinderfietsen van Volare Kinderfietsen worden geproduceerd volgens de strengste Europese kwaliteitseisen DIN EN 14764. Tijdens het productieproces worden onze producten permanent op deze kwaliteitseisen gecontroleerd. Daarom is E&L Cycles dé specialist in veilige en betrouwbare kinderfietsen voor jeugdige macho’s en diva’s. En dat voor zulke kindvriendelijke prijzen!